POČINJE PRODAJA ULAZNICA ZA EXIT 2022, A POTVRĐENI I PRVI HEADLINERI

Sutra počinje prodaja četvorodnevnih ulaznica za EXIT 2022, a već su objavljeni i prvi hedlajneri festivala.

Nick Cave i njegov bend The Bad Seeds nastupiće na glavnoj bini 8. jula, a na Dance Arenu stiže moćni Boris Brejcha.

Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za 8. jul su u redovnoj prodaji od sutra u podne na exitfest.org, kao i na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tix-a.

Festivalski kompleti mogu da se kupe po ceni od 6.490 dinara, i uz popust od 60 posto. Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa više od 40 posto popusta.

Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara. Ove ulaznice se mogu kupiti iskIjučivo online na stranicama Gigs Tixa, a zalihe po ovim cenama su izuzetno ograničene.

Kralj alternativnog rocka Nick Cave sa svojim bendom The Bad Seeds i velikan elektronske scene Boris Brejcha prvi su potvrđeni hedlajneri 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svetu, predvođen rock propovednikom zagrmeće sa glavne bine festivala u petak, 8. jula, dok će utemeljivač high tech minimal techna i jedan od apsolutnih miljenika klupske publike istog dana nastupiti na Dance Areni.