Preminuo Bob Kulick, gitarista bendova KISS, Meat Loaf i Loud Reed

Muzičar i saradnik bendova KISS / Meat Loaf / Lou Reed Bob Kulick umro je u 70. godini. Vest je potvrdio njegov brat Bruce putem društvenih mreža.

Kulickova diskografija je šarenolika, svirao je gitare na KISS-ovim albumima “Alive II”, “Unmasked” i “Killers” i Paul Stanley-evom solo albumu “Paul Stanley”; Meat Loaf-ovom uživo albumu sa Vembleija i “Bad Attitude” ; Lou Reed-ovom Coney Island Baby; W.A.S.P.-ovim “The Crimson Idol” i “Still Not Black Enough”; istoimenom album Michaela Boltona i “Doro’s Calling the Wild” kao i Tim Ripper Owens-ovom “Play My Game.”

Svirao je i u „The Game“ urađenoj za WWE Superstar Triple H, u kojoj je takođe gostovao i  Lemmy Kilmister iz Motorhead-a.

Bruce Kulick je na društvenim mrežama napisao, „Slomljnog srca moram da podelim sa vama vesti o smrti mog brata Boba Kulicka. Uvek bi trebalo da se slavi njegova ljubav prema muzici i talenat. Znam da je sada u miru, sa mojim roditeljima svira gitaru što je glasnije moguće. Molimo da poštujte privatnost porodice Kulick tokom ovog veoma tužnog vremena. “