Prikazujemo vam spotove iz nedelje iza nas – 22.12.2019.

Ćao ljudi, trebalo bi da smo već utvrdili gradivo – u ovom članku vam predstavljamo pesme koje su prošle nedelje dobile svoje video spotove ili lyric videe. I ovog puta ima malo više materijala, sva sreća ? Od pop-rocka, punk-folka, preko hard rocka, pa do progressive i deathcora i još dosta toga.

Pa krećemo !

Popularni groove metalci Five Finger Death Punch 10ak dana nakon premijere njihove nove pesme, koja je ujedno i prvi singl sa predstojećeg albuma, objavili su i video spot za istu. “Inside Out” je dobila svoj spot, a album “F8” biće objavljen 28. februara 2020. godine.

Slipknot su 9. avgusta ove godine objavili svoj novi album “We Are Not Your Kind” koji je naišao na veliku radost i zadovoljstvo slušalaca. Jedna od pesama koja je se izvojila kao popularnija bila je “Nero Forte” te je i nedavno ekranizovana.

 

Norveški hard&heavy pevač Jorn objavio je još jedan singl i spot sa njegovog predstojećeg albuma “Heavy Rock Radio II – Executing The Classics” na kojem će se naći novih 11 obrada klasičnih rock pesama i 5 bonus traka. Ovaj put objavio je obradu pesme “Needles And Pins” Jackie DeShannona iz 1963. godine.

Ozzy Osbourne, engleski heavy metal pevač objavio je pre oko mesec ipo dana, a nakon devet godina novu pesmu “Under The Graveyard”, koja je ujedno i prvi singl za predstojeći album. Najavljeno je da će album biti objavljen u januaru 2020. godine, a ova pesma je usled ogromne popularnosti dobila i svoj spot. Ozzy je u međuvremenu takođe objavio i drugi singl “Straight to Hell”.

“Upravo u vreme praznika i da bismo se borili protiv prehlade, predstavljamo vam” Burn “, još jedan animirani video sa našeg konceptualnog albuma”The Spell”, koji je ponovo stvorio Costin Chioreanu. Ovo je deveti video u našoj predstojećoj seriji u kojoj će svaka od 13 pesama sa albuma naći Costnovu vizuelnu interpretaciju. Nadamo se da ćete uživati! ” – rekli su iz benda Cellar Darling o novoj pesmi i novom lyric videu.

Brazilski thrash metalci Sepultura objavili su novi singl “Last Time” sa predstojećeg albuma ispraćen lyric videom. Album “Quadra” možemo očekivati da će biti objavljen 7. februara 2020. godine, metalci su za sledeću godinu potvrdili i da će svirati na novosadskom Exit festivalu o čemu više možete pročitati ovde.

Jedan od najpoznatijih reggae sastava u regionu Del Arno bend objavili su novi spot za pesmu “Izleči me” koja je se našla na njihovom početkom ove godine objavljenom izdanju “Ako ne znaš šta da radiš”.

Švedski metalci Sabaton objavili su ovog leta njihov novi album “The Great War” koji je naišao na pozitivan odziv kod publike. Nedavno su nam predstavili novi spot za pesmu koja se našla na tom izdanju, odnosno “Seven Pillars Of Wisdom”. Spot je sniman u pustinji Sahara, nakon čega nedugo su doživeli saobraćajnu nesreću o kojoj možete više pročitati ovde.

Divlje Jagode objavile su u okviru emisije “Glazbeni Megahertz” novu verziju njihove pesme “Autosotop” u kojoj ovoga puta, za razliku od originala pevaju Livio Berak i Toni Janković.

I za kraj, Babymetal su objavili svoj novi spot za numeru “Da Da Dance”.