Prva velika Yu rock žurka u Zappa Bazi 27. januara ; nastupaju Najda i Smak generacije, Rok Bulevar i Nevreme

Zappa Baza će prvi put ponuditi svim ljubiteljima njihovog kluba i domaćeg rokenrola iliti bivše nam zemlje Jugoslavije žurku koja će biti fantastična u svakom smislu, a pre svega sviračkom.

Za sve one koji vole Smak, Atomosko Sklonište, Riblju Čorbu, Bijelo Dugme, Azru, Generaciju 5, YU Grupu, Leb i Sol, Divlje Jagode i muziku ovog tipa ovo je prava žurka. U Subotu 27. januara sa početkom od 21 čas u Zappa Bazi će se održati prva YU ROCK ŽURKA.

Prvi domaćini ove žurke biće NAJDA & SMAK GENERACIJE, jedan najboljih gitarista na sceni i sjajan vokal koji je nekada  bio član bendova kao što su Smak ili Generacija 5,a  sada u bendu sastavljenom od fantastičnih muzičara koji će spremiti i izvesti najbolje iz perioda rok ere 70tih i 80tih godina.

Pored Najde & Smak generacije nastupiće i dva odlična benda koji neguju ovakvu vrstu rokenrola sa svojim autorskim pesmama, to su grupa Rok Bulevar i grupa Nevreme.

Program kreće u 21h, a ulaz je 500rsd. Karte možete uzeti u pretprodaji u Zappa Baru ( Kralja Petra 41) kao i na ulazu Zappa Baze.

Rezervacije na tel. 064/0108011