Psihomodo Pop objavljuju album tik pred koncerte u Srbiji

Jedan od najpoznatijih hrvatskih punk rock bendova, Psihomodo Pop će u petak zvanično objaviti album “Digitalno nebo” u digitalnoj formi, a fanovima su nedavno predstavili i omot fizičkog izdanja albuma koji je uradio sjajni ilustrator Milivoj Ćeran.

Na omotu se nalaze svi članovi benda, kao i Tigran Kalebota, bubnjar Psihomoda koji je tragično preminuo krajem 2017.

Osim omota, oni su objavili i naslovni singl pod nazivom “Digitalno nebo”.

Poscećamo, punkeri će nastupiti 29. novembra u sali Amerikana u Dom omladine Beograda i dan ranije – 28. novembra u Domu kulture Novog Sada sa ciljem da obraduju srpsku publiku svojim sjajnim starim hitovima i spektakularnim scenskim nastupom, ali i da promovišu najnovije izdanje !

“Ramona”, “Frida”, “Ja volim samo sebe”, “Deja Vu”, “Donna”, “Sexy Magazin”, “Kad sam imao 16” samo su neke od numera koje će harizmatični frontmen Davor Gobac i ekipa izvesti pred fanovima. Beograd i Novi Sad su uvrstili u aktuelnu regionalnu turneju na kojoj pored kultnih hitova promovišu i novi album “Digitalno nebo” koji uskoro treba da se pojavi u prodaji. Psihomodo Pop su osnovali Davor Gobac (vokal, gitara), Vlatko Čavar (gitara, usna harmonika), Tigran Kalebota (bubnjevi), Smiljan Paradiš (bas) i Jurij Novoselić (saksofon).

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Tickets.rs i online na ovom linku po ceni od 1200 dinara za najbržih 100 fanova, te 1500 za ostatak i 1700 za one koji kupe kartu na dan koncerta. Za novosadski koncert ulaznice su u prodaji po ceni od 1.000 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online na ovom linku.