Richie Sambora pričao o napuštanju grupe Bon Jovi: ,,Stvarno mi je drago što sam to uradio”

Richie Sambora rekao je da je njegova odluka da napusti Bon Jovi uoči turneje 2013. godine kako bi se brinuo o svojoj ćerki tinejdžerki Avi ispravna za njegovu porodicu.

„Očigledno to nije bila popularna odluka na bilo koji način, ali zaista nije bilo skoro pa uopšte izbora oko toga“, rekao je u novom videu u emisiji People. “Zaista mi je drago što sam to učinio. To je sigurno značilo za našu porodicu. (Bivšoj supruzi) Heather [Locklear] sada ide vrlo, vrlo dobro, a Avi ide fenomenalno.”

Ubrzo nakon što je porodica proslavila 23. rođendan Ave, koja je početkom godine diplomirala na Univerzitetu Loiola Marimount Richie je izjavio „Bila je ispravna odluka da siđem sa scene da bih bio otac “sa punim radnim vremenom”. ”

Kao rezultat svakodnevnog boravka sa njom, gitarista je rekao da sada ima „neverovatan odnos sa mojom ćerkom“, jer su se povezali dok ju je vozio u srednju školu. “Tu je razgovor tekao. Bila je zatočena u mom autu tih 30 minuta. Nije mogla da izađe”, našalio se. “Možete saznati šta vam je trebalo da biste saznali i videti kako se ona oseća i sve takve stvari. Uvek smo imali vrlo otvorenu vezu u razgovoru. Samo sam rekao, ‘Hej, možeš mi reći bilo šta. Biću na tvojoj strani. ‘

„Veoma sam, veoma ponosan na nju i na to kakva je osoba postala“, nastavio je Sambora. “Ona je neverovatna mlada žena sa svetlom budućnošću. Samo je posvećena tome da bude dobra osoba. I jeste.”

Sambora je takođe dodao da ga odsustvo sa turneja učinilo i boljim muzičarom. „Vežbam više nego što sam kada sam bio dete“, rekao je. “Nastavljam da učim puno različitih stvari. Pišem mnogo i ide mi dobro. Pišem sa puno drugih umetnika osim sam sa sobom i sviram klavir bolje nego što sam ikad svirao. Koristim vreme da pokušam da se popravim u svemu “.

Pre dve godine, Sambora se pridružio svom starom bendu radi ulaska u Rock & Roll Hall of Fame.

https://www.youtube.com/watch?v=glqq2jgJe7o&ab_channel=hAnD90