Rok Bulevar vas zove na koncert u klub Garaža

Rok Bulevar je grupa iz Beograda osnovana 2008 od strane Marka Vidojevica i muzicara slicnih afiniteta.

2010. godine grupa snima svoj prvi singl “Od pozadi ili s preda” koji postaje njihov najveci hit i dan danas po kojem ih ljudi prepoznaju i pored ostalih pesama.

Nakon tih nastupa grupa počinje i medijski da se eksponira na malim ekranima, kroz mnoge kulturno-umetničko-zabavne emisije.

2011. godine snimaju album koji se zove po istoimenoj numeri “Rokenrol je živ”, a album postaje proglašen za album godine po izboru slušalaca Radija 202.

U tom periodu Rok Bulevar nastupa na mnogim velikim festivalima sirom Srbije, a pao je i prvi samostalni koncert u Domu Omladine Beograda. U međuvremenu su izdali i drugi album, ali od tada prave pauzu zbog promene postave članova benda.

Trenutno u novom sastavu promovišu nove singlove sa predstojećeg trećeg albuma “Daj mi”, čija se promocija može očekivati na proleće, a čemu će već u februaru prethoditi spot za pesmu “Iza tvoga osmeha”.

Usled najave novih pesama javila se i potreba za svirkom, a jednu takvu će održati u klubu Garaža 15. januara sa početkom od 20h, a ulaz za istu je besplatan, te ste pozvani svi.

Postava Rok Bulevara:

· Marko Vidojević – Vokal, Gitara

· Bojan Antonijević – Bas gitara, Prateći vokal

· Uroš Kiš – Bubanj