Photo : Vedran Husremović

Zagrebački akustični sastav Kali Lago objavio svoj istoimeni debitantski EP

Zagrebački akustični sastav Kali Lago objavio je svoje prvo izdanje u obliku EP-a koji sadrži sve dosadašnje objavljene singlove.

Pesme su iznova smiksane i masterirane od strane Antonina Šimića i Filipa Majdaka kako bi zajedno činile povezanu celinu. Omot EP-a je napravio Vedran Husremović koji je zadužen za dosadašnje videospotove te fotografije benda.

Singlovi poput “Uši na tračnice” i “Sasvim sam” su dobro zaživeli u radijskom eteru širom Hrvatske, ali i Slovenije i BIH, dok je pesma “Strah” učestvovala u humanitarnoj akciji HDS-ZAMPA za obnovu Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku i u području Petrinje.

Marko Šturman (udaraljke, prateći vokal), Marin Novak (vokal, gitara)
Photo : Vedran Husremović

“Željeli bismo zahvaliti svima koji su na bilo koji način sudjelovali u nastanku ove skromne cjeline. Antoninu Šimiću iz našeg matičnog Greenwood studija na sveobuhvatnoj pomoći i suradnji, Filipu Majdaku na kreativnim idejama i prijateljskoj podršci, našim prijateljima Martinu Bajsiću, Miji Gazdović i Dini Jelusiću na gostovanjima, Vedranu Husremoviću na spotovima i fotografijama te konačno Silviji Kovačević (KOSI) i Nikolini Žabčić na naslovnim ilustracijama i animacijama za pojedine pjesme. Pjesme smo poredali, po našem mišljenju, jedinim ispravnim redoslijedom i slušatelja upućujemo da da priliku čuti 21-minutnu cjelinu pjesama koje je ovaj bend entuzijastično radio manevrirajući između beskrajne neizvjesnosti epidemije, potresa i gubitaka prijatelja.” izjavio je Marin Novak