Foto : Srđan Doroški

Rok simfonija posvećena Tini Tarner 1. februara u MTS dvorani

U MTS dvorani u četvrtak 1. februara održaće se rok simfonija „Simply the best“, nakon dva uspešna koncerta u Zrenjaninu i Novom Sadu, saopštili su organizatori.

Rasprodat koncert Zrenjaninske filharmonije u Srpskom narodnom pozorištu održan početkom novembra, kao i premijerno izvođenje u Zrenjaninu krajem avgusta, pokazali su da u Srbiji postoji ogromno interesovanje za lik i delo Tine Tarner, ali i spoj orkestra sa rok zvukom, navodi se u saopštenju.

„Publika je uživala u nekim od njenih najvećih hitova kao što su „Proud Mary“, „What’s Love got to do with It“, „Simply the best“, „We don’t need another hero“, „Private dancer“, i mnogi drugi. Čuvene Tinine balade raznežile su sve prisutne, a brzi ritmovi podigli svakoga na noge u punoj sali SNP-a, čemu je doprinelo i izvanredno dirigovanje Mikice Jevtića“, navode organizatori.

Posetioci su slušali neke od najuticajnijih i najpoznatijih pesama „kraljice roka“, ali i numere muzičara koji su delovali u sličnom periodu kad i ona. Julijana Vincan je svojom pojavom i glasom oživela sećanje na Tinu Tarner, dok su Aleksandar Bojović i Dušan Birač zapevali pesme bendova kao što su Guns ‘N’ Roses, Deep Purple, AC/DC, ali i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru.

Svi koji žele da dožive veče puno energije i strasti, ulaznice za šou koji rasplamsava sećanje na rok legende svetske muzičke scene, pre svega na Tinu Tarner, mogu rezervisati putem sajta MTS dvorane.