Porazi/ Photo: Mihajlo Sebalj

Saša Gambiroža o novom spotu i današnjici : “21. Vek je otuđio one prave momente “ljubavi””

Mladi pančevački muzičar Saša Gambiroža predstavio je novi video singl (treći po redu, posle “Tonem” i “Dodiri”) pod nazivom “Porazi”.

Spot za numeru “Porazi” radio je Luka Ivanović koga Pančevci znaju i kao mladog iluzionistu i veoma kreativnog kamermana.

Povodom njegovog novog singla rešio sam malo da popričam sa Sašom i vidim odakle nalazi inspiraciju za pesme u ova sumorna vremena, i šta to ima zanimljivo da nam kaže o novom singlu i budućim planovima.
HM : Danas si objavio svoj treći singl i spot pod nazivom “Porazi”, odakle si dobio inspiraciju za pesmu ?
Saša : Polazimo od mog lika koji laganim notama dolazi do 21. Veka. 21. Vek je otuđio one prave momente “ljubavi, sve se nekako svelo na jednoličnost, kao da su pogrešni vreme i mesto datog trenutka. Jedna strana bude nezadovoljna i ceo taj tok se ciklično vrti. Mislim da su nam društvene mreže previse okupirale misli, sve je manje iskrenih ljubavi, drugarstva.
HM : Odakle generalno crpiš inspiraciju, da li imaš neku temu/teke teme koju/e preferiraš ?

Saša : Inspiraciju crpim iz svakodnevnih dešavanja.

HM : Planiraš li možda i izdavanje albuma ili ideš singl po singl ?

Saša : Za sad ostaje singl, po singl. Ako sve bude teklo po planu “Moj heroj” je sledeća, posle nje “Ples I strast” i za sada je to, to.

HM : Da li imaš možda neki duet u planu ?

Saša : Mnogo stilova i razlicitih žanrova preferiram, tako da moram videti ko mi se najviše uklapa uz moj stil pevanja, pa ako bude bilo prilike I kockice se slože, što da ne.

HM : Znam da je situacija prilično nezgodna zbog korone, ali da li možda imaš neke planove za nastup uživo gde bi prezentovao svoje dosadašnje singlove ?

Saša : Za nastup uživo spremaju se dve promocije spota za numeru “Porazi”, ako nas ne zatvore. Publika će imati priliku da me čuje u Legat “Bata Mihajlovic” I cafe “Voz”, oba mesta su u Pančevu, uz vece poezije(gitara I violina) u igri. I u Beogradu još dogovaram i tražim prostor, više informacija će se znati uskoro. Za ostatak večeri biće početkom oktobra I DJ zadužen. U Beogradu nastup se planira za sredinu oktobra.

HM : Želim ti puno sreće sa singlom ali i budućim svim delima!

Saša : Hvalaaa 🙂