Sink i MaerA u Domu omladine

Sastav Sink će nastupiti 23. novembra u Domu omladine Beograda uz podršku benda Maera!

Uoči početka snimanja trećeg studijskog albuma beogradska grupa Sink – SИNK održaće koncert u klubu Doma omladine u subotu 23. novembra. Posle dve godine Sink se vraća u Dom omladine Beograda gde će publici predstaviti potpuno novi materijal i pesme koje do sada nisu izvođene, a na repertoaru će se naći i veliki broj pesama sa prethodna dva izdanja benda. Sink je do sada objavio dva albuma i to su “Sve što nisam ja“ koji je izdat 2014. godine i konceptualno ostvarenje “Pred stubom srama…“ izdato 2017. godine.

Plivajući između više alternativinih pravaca Sink je formirao svoj zvuk odan snažnim rifovima, neparnim ritmovima i pažljivo odabranim tekstovima koji ovaj bend čine prepoznatljivim na beogradskoj sceni.

Specijalni gosti grupe Sink na ovom koncertu biće momci iz alternativnog metal benda MaerA koji će promovisati pesme sa svog prvenca “Echo The Howl“. Ovim koncertom najavljuju novu (ma)eru benda i predstojeći studijski EP.

Ulaznice su dostupne na blagajni Doma omladine, kao i svim prodajnim mestima Tickets.rs ili putem ovog linka , po ceni od 400 dinara, a početak koncerta najavljen je za 20h.