Photo : Promo

SLASH FEAT. MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS OBJAVILI NOVI SINGL

“Call Off The Dogs”, još jedna pesma sa predstojećeg albuma SLASH FEATURING MYLES KENNEDY AND THE CONSPIRATORS, pod nazivom “4”, može se strimovati u nastavku.

Sa najavom da će biti objavljen 11. februara preko Gibson Records-a u partnerstvu sa BMG-om, “4” je Slashov peti solo album i četvrti ukupno sa njegovim bendom u kojem se nalaze Myles Kennedy (vokal), Brent Fitz (bubnjevi), Todd Kerns (bas, vokal) i Frank Sidoris ( gitara, vokal).

U oktobru, Slash je sa Mylesom i “Konspiratorima” objavio zvanični muzički spot za prvi singl sa LP-a, “The River Is Rising“, snimljen na lokaciji u centru Los Anđelesa sa režiserom Gibson TV-a Todom Harapiakom.

Za “4”, Slash i bend su zajedno putovali širom zemlje u Nešvil i snimili novi album u istorijskom RCA studiju A sa producentom Dave Cobbom (Chris Stapleton, John Prine, Jason Isbell, Brandi Carlile), otkrivajući zadivljujući novi zvuk i stil snimljeni uživo u studiju. Kob je delio želju benda da snimi pesme uživo, u studiju, uključujući i solo gitare i vokale – što je bio prvi put za grupu.