Photo : Promo

Sting dolazi u Arenu Zagreb sledeće godine

Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music najavljuju nastup Stinga u ponedeljak, 21. marta 2022. godine u Areni Zagreb, gde će izvesti koncert u sklopu posebne turneje My Songs.

Prodaja ulaznica počinje u petak, 12. novembra, putem Eventim.hr sistema i na Eventim prodajnim mestima.
Stingov koncert My Songs bujan je i dinamičan show koji sadrži njegove najomiljenije pesme, napisane tokom slavne karijere ovog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač. Pozdravljen kao “majstorska izvedba od početka do kraja”, koncert “vodi obožavatelje na muzičko putovanje kroz vreme”, s “hitovima poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” i “Demolition Man” i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji takođe mogu očekivati ​​i pesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.
Stingov najnoviji album, “The Bridge”, biće objavljen u celom svetu 19. novembra i prikazuje njegovu plodnu i raznoliku kantautorsku snagu. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pesama otkriva Stingova razmišljanja o ličnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima. “The Bridge” predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična muzika i folk. Ovaj eklektičan album obeležava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock salvi “Rushing Water” i novi indie-pop zvuk na “If It’s Love“. Više o albumu možete naći na thebridge.sting.com.

Ispratite : Čujte Stingov prvi singl sa predstojećeg albuma

Stingova nova nedeljna web TV serija, On the Bridge, nedavno je premijerno prikazana i nudi intiman uvid u svakodnevni život muzičara dok se priprema za lansiranje svog novog albuma “The Bridge”. Kao posebno priznanje svojim vernim obožavateljima, Sting izdaje novu epizodu ekskluzivno na Sting.com svakog utorka u 13 sati. Svaka epizoda je ekskluzivna za članove kluba obožavatelja 24 sata, a zatim je dostupna za širu publiku sledeći dan od 13 sati.
Na turneji, Stinga će pratiti električni, rock ansambl koji uključuje Dominica Millera na gitari, Josha Freesea na bubnjevima, Rufusa Millera na gitari, Kevona Webstera na klavijaturama, Shanea Sagera na harmonici te Melissu Musique i Genea Noblea kao prateće vokale.
Specijalni gost Joe Sumner pojavljuje se na svim novonajavljenim datumima, pa tako i na zagrebačkom koncertu.
Članovi Sting’s Fan Cluba imaće priliku da pristupe ekskluzivnim ulaznicama u pretprodaji, pre šire javnosti i to posetom na www.sting.com od srede, 10. novembra.
Ulaznice su u prodaji od petka, 12. novembra, putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mestima Eventima. Cene ulaznica za sledeće kategorije su: stajanje I 550 kn( okvirno 8500 rsd), stajanje II 360 kn(okvirno 5 630 rsd), tribina dole I 560 kn(okvirno 8760 rsd), tribina dole II 390 kn(okvirno 6100 rsd), tribina dole III 320 kn(okvirno 5000 rsd), VIP loža 830 kn(okvirno 13 000 rsd), sedišta u prvim redovima 830 kn.
Za više informacija o turneji, ulaznicama i klubu obožavatelja posetite www.sting.com.