The Who najavljuju super delux izdanje box seta verzije albuma „The Who Sell Out“

The Who su najavili da objavljuju super delux verziju box seta verzije albuma „The Who Sell Out“.

U izdanju sa sedam diskova, koje proslavlja album benda iz 1967. godine, trebalo bi 23. aprila da stigne putem UMC/Polidor-a, ukupno 112 pesama, uključujući 46 koje nikada ranije nisu objavljene.

Izdanje će takođe sadržati knjigu u boji na 80 stranica, punu retkih fotografija, suvenira, beleške uz pratnju i nove beleške Pete Townshenda, zajedno sa plakatima replika, dodacima i biltenima iz godine izlaska ploče.

Album će biti dostupan i kao dvostruka LP deluxe stereo vinil verzija, sa originalnim albumom, kao i sa istaknutim elementima iz kompleta; dvostruka mono verzija na obojenom vinilu; dvostruko CD izdanje; i digitalno.

Potpunu listu pesama i naručivanje izdanja potražite ovde na zvaničnoj veb stranici benda.

Da bi dali publici najavu, na svim striming servisima objavljen je EP sa tri numere prethodno neobjavljenih demo snimaka Pete Townshenda.

EP sadrži novi remiks za „Pictures of Lili“, „Kids! Do You Want Kids?” I „Odorono“.

Novi remiks za „Pictures of Lili“ možete poslušati ispod.

U međuvremenu, Pete Townshend je rekao da je spreman da snimi novi album sa bendom nakon što prođe policijski čas.

Bend, koji je objavio svoj poslednji album “WHO” 2019. godine, ovog meseca otkazao je predstojeću turneju u Velikoj Britaniji i Irskoj zbog stalnih problema sa koronavirusom.

U razgovoru za Uncut, Townshend je rekao da je tokom pandemije radio na novoj muzici i da „želi da napravi još jedan“ album nakon policijskog časa ako to ima finansijskog smisla.

„Postoje stranice i stranice nacrta tekstova“, rekao je, dodajući: „Ako dođe trenutak, ući ću u studio i početi da ga snimam.“