UKRAJINSKI SINOPTIK PRVI PUT DOLAZI U SRBIJU!

Ukrajinski power rock trio SINOPTIK prvi put nastupa u Beogradu  22.januara u klubu Garaža. Kao podrška ovom sjajnom ukrajinskom bendu nastupiće beogradski bendovi  Loud i Disaster.

Bend SINOPTIK osvojio je titulu “Najboljeg svetskog rock benda“ u Berlinu (Global Battle of the Bands) i jedini je nezavisni ukrajinski bend koji je svirao pred 80 hiljada ljudi na Olimpijskom stadionu u Kijevu.  Marilyn Manson, Uriah Heep, Within Temptation … samo su neki od rock “džinova“ koji su u bendu Sinoptik prepoznali kvalitet i pozvali ih da sa njima dele binu

U septembru 2019.godine izbacili su svoj novi EP “From Nothing to Forever” koji na ovoj turneji promovišu(možete ga poslušati ovde).

Kao podrška Sinoptiku 22.januara u Garaži nastupiće bendovi LouD i Disaster.

LOUD je stoner metal/sludge/blues bend iz Beograda. U aprilu 2016. godine bend LouD je reosnovan sa novim beskompromisnijim imidžom i podmlađenom postavom. Postavu benda sada čine  Đorđe Feštin, Luka Radovanović, Stefan Aćimović, Bane Dimitrijević, Dejan Filipović i Luka Pavlović a ova ekipa trenutno radi na albumu prvencu pod imenom Casus Belli.

DISASTER  je rokenrol bend nastao 2016. godine, kada je Kostur (gitara i vokal) rešio da svu svoju frustraciju usadi u šest žica i potom je kroz rifove zabode publici u glavu! Bendu se priključuje najjači član, Milan, snimaju demo ,,Age of evil”, klasično treš metal rokanje da bi pronašli ritam sekciju benda. Disaster u februaru 2019. snima i samostalno izdaje svoje prvo EP izdanje nazvano “TREND IS DEAD”.

Ulaz iznosi 500 dinara, a više informacija možete saznati na zvaničnom Facebook eventu.