Ulaznice za EXIT od danas u prodaji

Obeležavanje dve decenije dvostrukog evropskog festivalskog šampiona iz razumljivih razloga pomereno je na sledeće leto, a ako je suditi po prvim imenima, ako nastave ovim tempom, naredno festivalsko izdanje možda će biti i najjače do sada.

Od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najaktuelnijih zvezda. Svoje nastupe, između ostalih, potvrdili su thrash/groove metal veterani Sepultura, grupa koja iza sebe ima rifove koji su obeležili istoriju metala a promovisaće novo izdanje Quadra, dobitnik Gremi nagrade za životno delo i dugogodišnji član velikih Ramonesa Marky Ramone, kao i švedske hard rock heroine, Thundermother.

Neki od vodećih regionalnih izvođača koji će se popeti na tvrđavu sledeće godine su Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag i mnogi drugi.

Kako saznajemo, objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja, jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona.

Listu prvih objavljenih imena izuzev pomenutih rock i metal sastava predvode najuticajniji svetski muzički producent i DJ David Guetta, njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmejkera DJ Snake, dvostruki lider “Bilbordove” liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga, superzvezda nove generacije i miljenik domaće publike Boris Brejcha. Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unazad najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju sa kultnim Four Tetom, kome će ovo biti prvi nastup u Srbiji.

Objavljenim izvođačima će se uskoro pridružiti i brojni drugi, uz još više iznenađenja jer će se EXIT u 2021. godini održati u punoj snazi, na 40 festivalskih bina i zona! Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica sa popustom od 50% po ceni od 6.490 dinara u prodaji će se naći u petak, 31. jula tačno u podne, odnosno danas od 12h. Svi koji žele da ugrabe povoljne ulaznice moraće da požure, jer će promo cena važiti samo do 8. avgusta, odnosno do isteka zaliha. Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. važiće za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju otključati posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za EXIT!