Deftones (Image credit: Deftones)

Uskoro stiže novi album benda Deftones

Klavijaturista benda Deftones Frank Delgado kaže da je novi album benda “u osnovi završen“.

Najnovije vesti stižu iz studija nakon što je frontmen Chino Moreno u novembru rekao da uživaju u pravljenju za sada neimenovanog albuma.

Sada Delgado kaže Forteu: “Prilično smo radili na tome poslednjih nekoliko godina i sve što je do nas je u stvari i učinjeno. Mislim da moramo povezati još nekoliko stvari, tu i tamo ponešto popravimo, ali isto tako mislim da će biti izdat u skoroj budućnosti – odnosno znam da će biti!

Znam da će možda zvučati kao kliše, ali ovaj album je nastao tako što nismo ni u jednom trenutku postavili barijere pri pravljenju istog. Uvek se skupimo da vidimo šta se dešava i sve dok su svi zajedno i srećni i u dobroj formi, sve je super tako da smo snimali dosta.

Ne ganjamo nikakav zvuk niti se trudimo da budemo određeni. Mi samo pokušavamo da se poboljšamo u onome što radimo i sastavimo čitav paket da zvuči neverovatno i upravo smo to i postigli te smo nevernovatno uzbuđeni zbog toga!”

U julu, avgustu i septembru bend je trebalo da ima dosta koncerata, ali izgleda da će zbog Korona virusa svi biti odloženi.