Photo : Promo

WHITESNAKE DOLAZE U BEOGRAD 2022. GODINE

Legendarni hard rock bend Whitesnake dolazi u srpsku prestonicu sledeće godine.

Nakon što su u okviru prvog objavljivanja datuma turneje u septembru najavili svoje koncerte u Nemačkoj, Švedskoj, Finskoj i okolnim državama, ovog puta su najavili da će održati i koncerte u Srbiji, Hrvatskoj, Severnoj Makedoniji i Mađarskoj, odnosno Beogradu, Zagrebu, Skoplju i Budimpešti.

Koncert u Beogradu će biti održan 6. jula 2022. godine na stadionu Tašmajdan, a u Zagrebu četiri dana ranije na SRC Šalata.

Ispratite : David Coverdale objasnio zašto je pozvao Dina Jelusića u Whitesnake

Legendarni bend će turneju po Evropi početi od 27. maja 2022. u Nemačkoj i nastaviti do jula, a više datuma će biti objavljeno u narednim nedeljama.

„Posle svih izuzetnih izazova kroz koje smo zajedno prošli u poslednjih godinu i po dana, izuzetno sam uzbuđen što mogu da objavim ove nove datume za EU ​​2022!!! Molim se svaki dan da svi možemo da ovo ostvarimo i još jednom, podelimo nezaboravne večeri zajedno i proslavimo neverovatno putovanje na kojem smo bili skoro 50 godina!!!”

— izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.

Specijalni gosti na koncertu biće sastav The Dead Daisies, sa kojima, između ostalih, nastupa i legendarni Glenn Hughes, Coverdaleov saborac iz Deep Purple dana, kao i Doug Aldrich, nekadašnji gitarista Whitesnake-a.

Karte za koncert moguće je nabaviti od srede 24. novembra od 9 časova na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, u sledećim kategorijama:

Parter – 2900,00 RSD
Fan pit (samo 1000 ulaznica) – 3500,00 RSD
Tribine – 3500,00 RSD

Whitesnake koncertu mogu da prisustvuju svi koji poseduju potvrdu o vakcinaciji ili preležanom Covidu u poslednjih šest meseci, a organizatori su istakli da će biti omogućeno i besplatno testiranje ispred stadiona Tašmajdan.

David Coverdale je nedavno izjavio da će ovo biti poslednja turneja benda, te da neće prestati da svira i stvara muziku, ali da je ovo kraj turnejama koje ne može više fizički da izdrži, a o svemu tome saznajte više ovde.

Takođe, sinoć(21.11.2021.) Coverdale i Whitesnake su na društvenim mrežama objavili da su se rastali od dosadašnjeg basiste Michael Devina, ali da će uskoro objaviti ko je novi basista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Coverdale (@whitesnake)

Whitesnake su poslednji put posetili Beograd pre dve godine kada su takođe nastupili na Tašmajdanu, a kraj tog koncerta se i dalje svakodnevno prepričava.