Foto: Vedran Metelko

Zakazan i drugi koncert Džibonija u beogradskoj Štark areni

Zbog velikog interesovanja publike, jedan od najpopularnijih i najuticajnijih muzičara regionalne muzičke scene, Zlatan Stipišić Džiboni, održaće još jedan koncert u Beogradu, 22. oktobra u Štark areni.

Ulaznice za Džibonijev drugi koncert su u prodaji i mogu se nabaviti na efinity.rs, putem aplikacije Efinity app, kao i na Efinity prodajnim mestima.

Džiboni je nedavno objavio spot za peti singl ‘Mlijeko proliveno’ sa aktuelnog izdanja ‘U po’ ure’. Pesma je već dobila svoju potvrdu na Gibonnijevim rasprodatim koncertima širom regije, a sigurni smo da će tako biti i na druženju sa beogradskom publikom na koncertima 20. i 22. oktobra u Štark areni sa početkom u 20časova.

Mnogobrojne nagrade publike i struke, rasprodati koncerti širom regiona i verna raspevana publika, potvđuju uspešnost njegove višedecenijske karijere, ali kako i sam voli da kaže, pesma publike na svim koncertima koje održava, njemu je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica”, “Lažu fotografije” samo su neke od onih pesama zbog kojih se uvek traži karta više za njegove koncerte, koji su uvek posebni.

Džiboni je u Beogradu poslednji put nastupao 2016.g u Sava Centru, kada je beogradska publika uživala u tri rasprodata koncerta.