Zyrion objavili debitantski singl

Zyrion je eksperimentalni stoner rock/metal sastav iz Kragujevca. Sa radom su počeli sredinom 2018. godine i od tada su imali dosta nastupa po celoj Srbiji. Najznačajniji nastupi su bili na “Bunt Rok Festivalu” gde su u finalu osvojili nagradu publike i nakon toga imali nastup na EXIT festivalu. Pored toga u februaru i martu 2019. godine su imali i mini-turneju humanitarnih svirki u saradnji sa organizacijama ”BudiHuman” i “FLEX Alumni Serbia” gde je sav prikupljen novac doniran porodicama kojima je pomoć najpotrebnija.

Posle nekog vremena su se spremili i odlučili da započnu snimanje njihovog debitantskog singla po imenu “Soul” u saradnji sa Ivanom Petrovićem i Nikolom Vranjković u studiu P3 u Bigz-u – koji je svoju digitalnu premijeru imao danas, a možete ga poslušati ⏬

Pesma je dostupna osim na YouTube-u i na svim ostalim bolje snabdevenim streaming platformama kao što su Spotify, Itunes, Deezer itd.

U decembru ih možete propratiti na nastupima koje će održati u Beogradu, Nišu i Kragujevcu kojim će promovisati debitantski singl.

“Za cilj smo sebi postavili da budemo bend koji u underground umetničkoj sceni u Srbiji želi da pokrene nešto drugačije i podigne mlade na noge, da osete i šire iste te emocije koje osete u našoj muzici.” – reči su ovih mladih Kragujevčana.