Annihilator objavili novi singl sa spotom

Kanadski metalci Annihilator premijerno su predstavili svoj novi službeni video za pesmu “Psycho Ward”. Tema pesme je usredsređena na nasilje u porodici i naći će se na 17. studijskom albumu benda nazvanog “Ballistic, Sadistic” koji će biti objavljen 24. januara preko  Silver Lining Music.

Jeff Waters je rekao u vezi pesme : ” “Psycho Ward” nas muzički vraća do naše pesme “Stonewall” koja se našla na albumu “Never, Neverland”, ali sa drastično različitom lirskom temom – nasilje u porodici i zlostavljanje. Napisao sam dosta pesama na ovu temu od 90-ih. Ali ova pesma je savršena kombinacija old-school metala koji je pomešan sa pravom lirskom i vokalnom izvedbom da bi se postigla suština. Old-school metal fanovi, uživajte. Dobrodošli, stiglo je nešto novo.”

Kako su i sami rekli, pesma je očigledan i još jedan povratak korenima sa dozom savremenih detalja u njoj. Spoj razornih melodičnih rifova i moćnog ritma – povezani sa Jeffovim vokalom.

Kanadski metalci su nastupili nedavno u Novom Sadu i Zagrebu, odnosno 10. i 11. novembra.

Thrash metalci su nakon pomeranja kompletne turneje za godinu dana zbog smrti nekadašnjeg pevača benda Randya Rampagea (koji je trebalo da im se pridruži na bini), održali koncert u novom sadu Novi Sad, gde su, najkraće rečeno, održali lekciju iz metala.

https://youtu.be/1yWhk5TLxEU