Artan Lili sa 5 spotova najavili predstojeće koncerte – 2. i 3. januara u Elektropioniru

Beogradski sastav Artan Lili objavili su svih 5 pesama ispraćenih video spotovima na YouTube-u !

Pesme za koje su ti spotovi urađeni će se naći na njihovom trećem studijskom albumu, a premijerno su emitovane u emisiji “Pop karusel” na Prvom programu Radio Beograda, od ponedeljka, 16.12.  do petka 20.12, pri čemu je jednom dnevno premijerno emitovana po jedna audio-verzija novih pet pesama. A spotove smo mogli da gledamo od ponedeljka 23.12. do petka 27. decembra u 9:55h na programu Javnog servisa RTS 3, a od 10h na YouTube kanalima benda, PGP RTS-a i Croatia Recordsa. Više o ovoj temi pročitajte OVDE.

 

Pesme nose nazive “Maca”, “Foliram”, “Priča”, “Oud” i “Pedana”,  a moći ćemo da ih čujemo na predstojećim nastupima grupe. Ti nastupi će biti održani večeras, odnosno 27. decembra u Zaječaru gde će sa njima kao podrška nastupiti bend Ljudi u glavi. Nakon toga, već sutradan oba benda nastupaju u Trsteniku, te Artan Lili zajedno sa Bajagom i Instruktorima sviraju na Trgu Slobode u Novom Sadu 31. decembra.

Žurke iznenađenja koje su skoro objavljene biće održane dva dana za redom povodom izlaska novih pesama, odnosno 2. i 3. Januara 2020. godine u Elektropioniru. Cena prvih 100 ulaznica za oba dana po promo ceni je 800 dinara i mogu se kupiti u   Felix Shopu (TC Sremska), Zaokretu (Cetinjska 15) & Kafeu Šikarica (Skadarlija)!

Kao gosti na koncertu će nastupiti:
2. januara Yan Dusk
3. januara Ivica