(Image credit: Francesco Prandoni/Getty Images)

Basista grupe Kiss Gene Simmons razmišlja o opciji da novih četvorica muzičara naslede bend

Basista i vokal Kiss-a Gene Simmons kaže da će nastup njegovog benda u Medison Skver Gardenu 2. decembra definitivno biti kraj.

Ali to ne znači da se njihovo nasleđe ne može produžiti.

Dana 2. decembra, Kiss će spustiti zavesu na svoju 50-godišnju karijeru u gradu u kojem su osnovani 1973. A basista/vokal Gene Simmons je nepokolebljiv da će svirka u njujorškom Medison Skver Gardenu koja završava 253 šou kvarteta End of Road turneja će definitivno obeležiti The End za grupu koju su on i vokal/gitarista Paul Stanley doveli do svetske slave.

Ali to ne mora da znači da će se priča o Kissu završiti.

Paul Stanley iz KISS-a izabrao svojih omiljenih 13 gitarista

“Želite da završite dok ste na vrhu”, kaže on. „I zapamtite, predstavljamo se sa: ‘Hteli ste najbolje, dobili ste najbolje, najzgodniji mofo bend na planeti, Kiss.’ U nekom trenutku, te reči neće mnogo značiti, kada sam u svojim invalidskim kolicima na raketni pogon sa vrelom medicinskom sestrom koja me gura okolo.”

Novinar je u intervjuu za Rolling Stone postavio pitanje : „Razgovaralo se o budućoj verziji Kiss-a sa svim novim muzičarima. Da li stvarno mislite da bi se to moglo dogoditi?”, gde je kao odgovor Simmons odbio da isključi tu ideju, istovremeno insistirajući da će on i Stanley zadržati konačnu kontrolu nad takvim poduhvatom.

„Potpuno sam otvoren za tu ideju“, kaže on. „Zašto ne preneti štafetu, preneti krunu četvorici novih, mladih ljudi koji su zaslužni?”

Izvor : Loudersound.com