Bruce Dickinson objavljuje solo album

U nedavnom intervjuu za argentinski časopis Clarin, frontmen sastava Iron Maiden Bruce Dickinson otkrio je da planira da objavi novi solo album 2020. godine.

Njegova izjava je bila : “Jako sam zauzet, nakon koncerta u Čileu idem u London, gde dolazim u 7 ujutro, tuširam se, odatle idem na konferenciju sa inženjerima , onda nosim je*enu crnu kravatu i idem da prisustvujem dobrotvornoj večeri. Sledećeg dana imam konferenciju, zatim sastanak s potencijalnim investitorima za moju kompaniju i tada napokon imam vremena da odem u pub sa svojom decom.

U subotu ćemo se sastati ponovo, zatim nakon toga idem u Pariz, gde živim sa suprugom, a u ponedeljak započinjem sa treninzima mačevanja koje imam do četvrtka. Biće to moj prvi povratak treniranju nakon što sam slomio Ahilovu tetivu.

Takođe imam neke radionice, a onda odlazim u Kanadu kako bih učestvovao u koncertu u čast 50 godina postojanja Deep Purple-a. Moj solo album je trenutno na čekanju ali plan je da bude objavljen sledeće ili eventualno one tamo godine.”

Takođe, dodao je da u Parizu živi sa novom devojkom, nakon što se prošle godine razveo od Paddy Bowden sa kojom je bio u braku 29 godina i sa kojom ima troje dece, Austina, 29, Griffina, 27, i ćerku Kiu, 28.

Dickinsonu je takođe u toku i turneja “An Evening With Bruce Dickinson” odnosno u prilagođenom prevodu “Veče sa Bruce Dickinsonom”, tokom koje posećuje gradove i priređuje im interaktivan show koji prati nedavni izlazak autobiografije “What Does This Button Do?”.  Prvi grad na turneji je bio Zagreb koji je posetio 26. oktobra, a preostale datume možete videti ovde :

Novembar 2019

23 – Queen Elizabeth Theatre, Toronto, Kanada 29 – Cartuja Center, Sevilja, Španija

Decembar 2019
01 – Hotel Catalonia Barcelona Plaza, Barselona, Španija
07 – Teatro Principal – Alikante, Španija
08 – Alua Magna, Lisabon, Portugal
13 – National Stadium, Dablin, Irska
23 – National Palace of Culture, Sofija, Bugarska

Februar 2020
08 – Sala Radio, Bukurešt, Rumunija
14 – La Trianon, Pariz, Francuska

Mart 2020
01 – Kiev, PC of Aviation University, Ukrajina
02 – Harkov, Students Palace of NLU, Ukrajina
03 – Odesa, Philharmonic Hall, Ukrajina
06 – Hamburg, Cinemaxx, Nemačka