Levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo Buč Kesidi, i zvanično su objavili svoj drugi studijski album pod nazivom “Euforija”.  Album sadrži 10 u isto vreme raznolikih, ali i “Buč Kesidi pesama”, koje možete čuti na svim bolje snabdevenim streaming servisima.

Publika je pripremana za ovo izdanje sa tri mega-popularna singl hita “Nema ljubavi u klubu”, “Đuskanje ne pomaže” i “TIHO”, a levoruki pančevački duo nedavno je izveo i svoj četvrti singl “Subota” u emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem” koji je dodao samo šlag na tortu.

Izdavanje novog albuma će biti idealna prilika da nastave sa redovnim punjenjem hala širom zemlje i regiona, te će turneju kojom će promovisati najnovije studijsko ostvarenje započeti 30. novembra u Novom Sadu u MKC Petefi Šandor. Podrška na ovom koncertu će im biti mladi novosadski bendovi Wawelet i UV koji će takođe predstaviti publici svoje autorske numere. U zemlji će još nastupiti 6. decembra u klubu Feedback u Nišu, gde će im podrška biti beogradski gotik post-pank trio bend Sitzpinker, a onda 21. decembra u sali Amerikana beogradskog Doma Omladine. Ulaznice za koncert u Novom Sadu su u prodaji od 7. oktobra i mogu se naći u CD shopu Mungos, kao i online preko Gigstix prodajne mreže po ceni od 500 dinara, dok će na dan koncerta cena porasti na 700 dinara, a ulaznice za beogradski koncert sada iznose 900 dinara, a ostalo ih je mali broj i mogu se naći na blagajni Doma Omladine, svim prodajnim mestima Tickets.rs kao i na njihovom sajtu http://www.tickets.rs.

Nedavno je zakazan i koncert u Kragujevcu u kragujevačkom Domu omladine 5. decembra, te je cena karte 500 dinara i može se kupiti u Domu omladine. A u Omladinskom centru u Zaječaru će nastupiti dva dana kasnije, odnosno 7. decembra za kada je cena karata 200 dinara(za prvih 50), potom će pretprodajna cena biti 300, a na dan koncerta 300.

Što se tiče koncerata van zemlje, oni će nastupiti u Banjaluci u DKC-u Incel(cena za prvih 50 ulaznica je 5km, u pretprodaji iznose 7km, a na dan koncerta 10km) gde će im gost biti kantautor Sie Croissant, odnosno Igor Božanić. Nedavno je dodat koncert u Skoplju gde će nastupiti zajedno sa sastavom Foolish Green, a ulaz je besplatan. U Zagrebu u klubu Sax  su zajedno sa bendom Ljubičice, ali i na showcase festivalima BUSH u Mađarskoj 14. novembra, te kao predstavnici Srbije na prestižnom Eurosonic festivalu u Holandiji 17. januara sledeće godine.

Album možete čuti ispod.