Deep Purple najavili koncert u Beogradu !

Legendarni engleski hard rockeri Deep Purple u novom videu najavili njihov predstojeći koncert koji će se 6. decembra održati u Štark Areni u srpskoj prestonici !

Početak koncerta očekuje se za 20 časova, a predgrupa će im biti kanadski hard rockeri Monster Truck. Monster Truck je bend koji ove godine slavi 10 godina postojanja, a od svog nastanka su svirali i sa Guns N’ Roses-ima, Nickleback-om, Alter Bridge-om, Alice in Chains-om i mnogim drugim bendovima. A osim što će ove zime biti predgrupa Deep Purple-u, nedavno su bili na turneji sa Godsmack-om i Halestrom-om. Prvi EP su izdali 2011. godine, a prvi album dve godine kasnije pod imenom “Furiosity”. Treći, i poslednji album su objavili pre godinu dana. Osim hard rocka, zrače i stoner rockom, kao i southern rockom te zasigurno možemo očekivati i na njima sjajan provod. A nakon njih sledi legendarni Purple koji će nam odsvirati neke od njihovih hitova kao što su pesma po kojoj smo mi dobili ime ili megapoznati rif “Smoke on the water”.

Ukoliko niste do sada, obezbedite svoje karte i priliku da verovatno po poslednji put od njih čujete uživo razne hard rock hitove.

Karte za spektajl se mogu naći u prodaji po cenama od 3.100, 3.500, 3.900 i 4.500 dinara na blagajnama Štark Arene, Bilet centra, Ticket Vision, kao i online na sajtu https://starkarena.co.rs/event/deep-purple/.

Napominjemo jednu zanimljivost, na dan održavanja beogradskog koncerta njihov pevač, Ian Gillan će objaviti svoju knjigu, o čemu više možete pročitati ovde. Ali će i sam bend objaviti svoj novi uživo album o čemu možete pročitati ovde.