Corey Taylor ne staje – sada i zvanično radi na svom horor filmu

Corey Taylor je već napomenuo da će ove godine imati turneju sa Slipknot-om i da radi na solo albumu, ali zašto se tu zaustaviti?

Prema Daili Dead-u, Taylor se udružio sa šminkerom koji je svoj staž stekao u horor filmovima i sa specijalnim efektima Tom Savinijem za svoj debitantski horor film. Savinijev rad uključuje filmove kao što su Davn Of The Dead, Day Of Dead, Friday 13th, i Texas Massacre Chainsaw 2, kao i rad na Taylorovoj najnovijoj maski za Slipknot.

Daili Dead je razgovarao sa Savinijevom desnom rukom Jasonom Bakerom, koji je rekao da je film trenutno u predprodukciji.

“Oduševljen sam što smo konačno u stanju da počnemo polako da pričamo o činjenici da ćemo Tom i ja biti umešani u novi horor film Corey Taylora i da ćemo mi raditi specijalne efekte i šminke za film. Nije mi dozvoljeno da sada pričam o detaljima filma ili naslovima ili nečemu sličnom, ali reći ću da je scenarijo osmišljen u potpunosti, Corey je za to isplanirao neke zaista bolesne stvari, a ja sam presrećan što sam deo toga . ”

Uvek smo imali sjajno provedeno vreme kada god smo sarađivali sa Coreyjem, kada smo radili njegove maske i svašta nešto drugo, ali najbolja stvar u radu sa njim je to što sam stekao prijatelja. Corey je tako divna, zabavna osoba koja je tu u blizini. Tip je prolazio pakao, i da biste izašli iz svega čemu se on tome smeje, takve su osobe neverovatno retke. Dakle, kada uđu u vaš život, jednostavno želite da se držite za njih u svemu, i naravno da želite da radite s njima i učinite sve što možete kako biste podržali njihovu kreativnost. Izuzetno smo uzbuđeni. ”

S obzirom na to da je film još uvek u predprodukciji, neko vreme ne očekujte ništa.