Da li je ovo veliki povratak System of A Down sa novim albumom ?

Ono što svi znamo oko benda System of A Down – je to je da svi žele da čuju nešto novo od njih !

Bend je zvanično aktivan, ali u poslednje dve godine su odsvirali samo 8 koncerata, i to sve u Severnoj Americi. Poznato je da se sledeće godine vraćaju u Evropu nakon tri godine gde će imati turneju u junu i julu. ( Nama najbliži gradovi su Budimpešta i Cirih)
Alitada će biti dugih 15 godina kako nisu objavili ništa.

Pevač Serj Tankian rekao je da članovi benda “nisu u mogućnosti da se pogledaju oči u oči”, dok je gitarista Daron Malakian rekao da Tankian čak nije želeo ni da radi albume “Mezmerize” i “Hypnotize” iz 2005. godine. Osim kreativnih razlika, čini se da postoji i poslovni spor oko deljenja autorskih prava. Ispostavilo se da je Daron Malakian za svoju drugu grupu Scars On Broadway koristio materijal koji je bio planiran da se iskoristi za (određeni)album System Of A Down-a, koji se najverovatnije nikada neće ni dogoditi.

Serj je objasnio nedavno da je glavni uzrok neslaganje oko toga kako treba rasporediti honorar među bendom, kao i ko ima najveći kreativni doprinos. Sada je Tankian izjavio fanovima da je on lično spreman da objavi muziku koju su napisali pre nekoliko godina, a da fanovi treba samo da ubede ostale članove.

Bubnjar John Dolmayan, koji je imao dosta problema sa njegovim ličnim bendom ove godine rekao je kako je on već na pola puta da pristane, inspirisan svežim vestima o ponovnom okupljanju Red Hot Chili Peppersa sa Johnom Fruscianteom, i da će pokušati da digne SOAD na noge. Best porn site https://noodlemagazine.com – Watch porn.
Na fotografiji, koju možete videti ispod, nalazi se kolaž sa logotipima Tool-a, RHCP, Rage Against Machine-a i nalepnicom logotipa System of A Down.

 

Dolmayan je objavio ovu fotografiju na Instagramu i napisao:

“Članovi tri od svih tih bendova mogu da prestanu da rade kao pojedinci i da krenu da rade zajedno ka zajedničkom cilju, a možda i četvrti. Možda je vreme da sve gluposti ostavimo po strani, ostavimo naš ogroman ego na vratima i učinimo zajedno ono što niko od nas ne može sam. Možda, ali samo možda će se dogoditi Božićno čudo. Možda to čudo može biti System Of A Down.”

Nećemo ništa reći, osim da se svi mi nadamo tom Božićnom čudu.