Dram i KST Hor za 8. rođendan Serbia4youth

Serbia4Youth, odnosno “Srbija za mlade” je organizacija za omladinski turizam osnovana 06. oktobra 2011. godine u prostorijama Turističke organizacije Srbije u Čika Ljubinoj ulici br. 8. Tim mladih ljudi, budućih ekonomista, dizajnera, menadžera, filologa i drugih stručnjaka, okupio se oko zajedničke ideje: da kombinujući znanja iz ekonomije i turizma, kulture, informacionih tehnologija i kreativnog dizajna napravi iskorak ka drugačijoj percepciji Srbije kao dinamične, atraktivne i izazovne zemlje.

Oni će 8. novembra sa početkom u 20h u beogradskom Domu omladine proslaviti svoj 8. rođendan. Na rođendanu će nastupiti i uveličati ovu priliku izvođači i sastavi kao što su Dram, Pitchwise, KST Hor, Jovana Milanov i DJ S4y.

Osim toga, na festivalu će biti organizovan i Festival Omladinskog Turizma na kom će se promovisati sve moderne i atraktivne destinacije Srbije koje žele da privuku najaktivniju ciljnu grupu turista koji čine preko 20% ukupne potrošnje u turizmu na globalnom nivou.

Broj ulaznica je ograničen. Ulaz je slobodan za sve članove, prijatelje, partnere, kao i one koji žele da se pridruže njihovoj ekipi i dele pozitivnu energiju. Ulaznice se mogu preuzeti u njihovoj kancelariji u Balkanskoj 18/99.