Dram u Amerikani 21. marta

Indiegas u Amerikani ! Mladi beogradski indiegas sastav Dram održaće veliku koncertnu promociju 21. marta naredne godine !

Velika koncertna promocija albuma “Nećemo promeniti svet” zakazana je za subotu 21.mart 2020. u najboljoj koncertnoj sali u Beogradu. Bend je objavio : “Potrudićemo se da predstavimo album u najboljem svetlu, a očekuje vas celovečernji program, odlični gosti i jedna velika žurka na podijumu Amerikane!”

Mladi superstar indi elektro too-much-pop rokenrol bend Dram objavili su svoj debitantski album “Nećemo promeniti svet” i zvanično 25. decembra. Nakon višemesečne najave izdanja u vidu 4 sigla ispraćena spotovima, sada je i izdanje ugledalo svetlo dana. Na njemu je se našlo 10 pesama, a celu recenziju i više o albumu možete pročitati OVDE.

Od ponedeljka 30. decembra, odnosno od sutra u prodaji su EARLYBIRD ulaznice za koncert po ceni od 300 dinara, koje možete kupiti direktno od benda na njihovim Facebook i Instgram nalozima. Ostale informacije možete pratiti na zvaničnom Facebook eventu.

Osim toga, oni za imaju još zakazanih nastupa, od kojih je prvi u Inđiji sa Harlekinom 4. januara. Ostala dva su sa Ivanom Jegdićem i bendom Keni Nije Mrtav u klubu Feedbeek u Nišu 24. januara, sa kojima nastupaju i dan kasnije u Zaječaru.