Photo : Promo

Grupa „S.A.R.S.“ 17. decembra prvi put u Kombank Dvorani

Posle šest godina i čuvenog nastupa u Hali sportova, sedmočlana ekipa zvana SARS nastupiće 17. decembra u 20.30 prvi put u Kombank Dvorani, što će ujednio biti i njihov prvi, veliki, solo koncert u Beogradu posle toliko vremena.

Uvek energična ekipa na bini, u sastavu vokal, prateći vokal, gitara, bas gitara, harmonika/klavijatura, truba i bubanj i ovoga puta prirediće svojim fanovima koncert pun dobrih vibracija. Beogradska publika je ipak imala prilike da ih sluša letos na Beer Festu, ipak ovoga puta biće u potpunosti posvećeni svojoj publici u kultnom prostoru nekadašnje Dvorane Doma sindikata.

Frontmen i vokal Žarko Kovačević uoči nastupa poručuje:

“Predugo smo čekali naš solo koncert u Beogradu i zato nas je obradovala vest da će se napokon desiti i to u prostoru u kom do sada nismo imali priliku da sviramo. Iako smo prethodnih godina imali dosta festivalskih nastupa u našem gradu, na koncertu u Kombank Dvorani će fanovi S.A.R.S.-a imati jedinstvenu priliku da čuju i neke pesme koje odavno nismo uživo izvodili kao i neke nove koje tek pripremamo za novi album. Beograde, vidimo se 17.12. da zajedno napravimo veče za pamćenje”, ističe vidno raspoložen lider SARS-a.

Ispratite : S.A.R.S. – Zagrebački velesajam – galerija fotografija – 25.9.2021

Podsetimo bend poimence čine, pored Žarka Kovačevića i Nevena Filipović – prateći vokal; Aleksandar Luković – gitara; Nenad Đorđević – bas gitara; Milan Jejina – bubanj; Boris Tasev – klavijatura, harmonika
Nebojša Pavlović – truba

Cene karata se kreću od 2000 dinara do 3500 dinara u zavisnosti od mesta, a mogu se kupiti na blagajni Kombank dvorane i online na Tickets.rs. Koncert će početi u 20:30h.