Hibrid, etc. i Sara Renar predstavljaju novi spot za pesmu “Na Pola Puta”

Hibrid, etc. u saradnji sa Sarom Renar predstavljaju video spot za pesmu “Na pola puta”!

Sa novim singlom, Hibrid, etc. nastavljaju sa muzičkim eksperimentisanjem, objedinjujući ražličite žanrove i uticaje u njima jedinstven zvuk. Ovaj put im je u tome pomogla i hrvatska kantautorka Sara Renar.

Pesmom “Na Pola Puta” najavljen je i istoimeni album koji izlazi 03.03.2020., na kojem će se naći 11 pesama uz 12 gostiju, a pre-order albuma je dostupan na linku.

Sara Renar hrvatska je kantautorka i pevačica. Njen način muzičkog izražavanja je alternativan i eksperimentalan uz primese indie i pop muzike i malo elektronike. Svojim live nastupom je prepoznata kao nešto novo na regionalnoj sceni te je u poslednjih par godina imala priliku da gostuje po celom Balkanu, kao i nekim Evropskim gradovima. Dobitnica je mnogih prestižnih nagrada, poput Porin (najbolji album najbolji novi izvođač, najbolja ženska izvedba), Hrvatski Radio (album godine), IMPALA European album of the year nomination, itd.

Produkciju pesme “Na Pola Puta” potpisuje Dino Aganović, vokal i tekst Sara Renar, gitaru Adanan Salihović, a back vokal Edin Baljić. Pjesma je snimana u Studio Podmornica i Studio Old Miklefield.

Video spot je realizovan u saradnji Platforme i digitalnog labela Podmornica. Režiju, kameru i montažu spota potpisuje Tarik Bičo, glavna uloga u video spotu je Darja Badnjević, a ostatak ekipe uključene u realizaciju spota čine Armin Ćosić (kostimografija), Ervin Golubović (asistent kamere).

Sarajevska etiketa Podmornica nakon objavljivanja svoje kompilacije pod nazivom “Ispod Površine”, te albuma grupe KOSMO i Kviteri, pesmom “Na Pola Puta” najavljuje i istoimeni album grupe Hibrid, etc. koji će kao što je ranije pomenuto biti objavljen 03.03.2020. Podmornica za cilj ima promociju alternativne i eksperimentalne muzike s posebnim fokusom na kreativni rad lokalnih muzičara i bendova.