Hornsman Coyote objavio novi singl

Poznati domaći reggae izvođač Nemanja Kojić aka Hornsman Coyote, objavio je i drugi singl pod nazivom “Children of the Millenium” sa predstojećeg izdanja “Breathing Fyah”.

Hornsman Coyote je do sada objavio već jedan singl sa ovog albuma, “Feel the Land”, a njegov novi solo studijski album koji je realizovan u saradnji sa Earth Works studiom se može uskoro očekivati u prodaji.

Povodom tog izdanja on je dao izjavu : “Breathing Fyah je moj petnaesti studijski album. Sadrži šest pesama i šest Dub mixeva snimljenih u Earth Works studiju (Amsterdam). Analogna, vintage produkcija ovog albuma je karakteristicna za Earth Works, koji postaje jedan od vodećih studija za Roots Reggae i Dub muziku u Evropi. Muzičari koji su svirali na albumu su veterani holandske, engleske, srpske i francuske reggae scene: Bunnington judah (UK), Ras P (NL), Ben King (UK), Art-Man (FR), King Kooper (NL), UJ Maruanaya (NL), Djurdjica Gajic (SRB), Natalija Gajic (SRB), Bobo Lekic (SRB), Monci Dog. Svi oni zajedno cine RAW Rhythm Section, The Signal One Band, The High Notes i Roots Unity.” 

Takođe, ko bude u mogućnosti da prisustvuje 28. decembra u klubu Soul Society(stari Bitef) na tradicionalnom Coyotovom prednovogodišnjem koncertu imaće priliku da čuje ove, kao i nekolicinu drugih novih pesama, a cena karte iznosi 400 dinara.