In Flames dolaze u Beograd u maju

Već sada kultni melodic death metal sastav In Flames nastupiće 20. maja u bašti SKC-a u Beogradu!

Legendarni melodični metal bend In Flames, poznat po razbijačkim pesmama poput “Only For the Weak”, “Deliver Us”, “I Am Above” i “Trigger”, održaće koncert 20. maja (20:30) u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda. Biće ovo drugi nastup Švedskih metala u srpskoj prestonici za 30 godina postojanja benda, odnosno prvi nakon njihovog prvog poncerta upravo u SKC-u sada već davne 2009. godine.

Pretprodaja ulaznica po ceni od 2.000 dinara traje još dva dana, odnosno do 24. januara u 11 časova, a nakon toga će koštati 2.500 dinara. Takođe, u prodaji je i VIP “Meet&Greet” ulaznica po ceni od 12.810 dinara, koja uključuje prioritet ulaska u koncertni prostor, slikanje sa bendom i potpisivanje.

Karte možete nabaviti preko tickets.rs na ovom linku, a više informacija možete naći na zvaničnom Facebook eventu.

Od osnivanja 1990. godine u Švedskoj, In Flames je nebrojeno puta turnejama obišao planetu, uticao na brojne druge bendove, ne prestajući da svoj prepoznatljiv zvuk pomera napred. Na muzičkoj sceni punoj naizgled beskrajnog niza podžanrova i prolaznih trendova, In Flames su primer šta to znači čvrsto ostati postojan u svojoj jedinstvenoj viziji. Nju je bend pokazao kroz 13 albuma, među kojima su “A Sense of Purpose”, “Sounds of a Playground Fading”, “Siren Charms” i poslednji “I, The Mask” (2019).

“Rano smo bili odlučili da će ovaj bend raditi na svoj način i da nećemo razmišljati o tome kakav ukus vlada ovog meseca. Na kraju, mi smo ti koji će svirati te pesme i stati iza njih. Neophodno je da muzika bude zanimljiva nama, koliko i našim fanovima, jer nam ovo nikad nije bio posao već način života”, objasnio je solo gitarista Bjorn Gelotte.

Ovim koncertom bend će promovisati svoj aktuelni album “I, The Mask” koji su objavili 1. marta 2019. godine, a najveći hitovi izdanja su “I am Above” i “Call My Name”. Osim Beograda, bend će posetiti i Skoplje, Zagreb, Ljubljanu i Budimpeštu.