Kali Lago novim singlom ‘Strah’ poručuju – Niste sami!

Kali Lago se ovom pesmom priključuje akciji HDS-ZAMPA “Playlista za glazbenu školu Sisak” kojom se odriču autorskih tantijema za obnovu škole.

“Strah” je peti singl zagrebačkog akustičnog benda Kali Lago s kojom su odlučili da se priključe akciji HDS-ZAMPA “Playlista za glazbenu školu Sisak” kojom se odriču autorskih tantijema na godinu dana za pomoć u obnovi Muzičke škole „Frana Lhotke“ u Sisku i u područnom delu u Petrinji.

Pevač benda Marin Novak izjavio je : “Čim smo saznali za ZAMP-ovu incijativu odlučili smo joj se priključiti sa pjesmom “Strah” budući da ona, usprkos imenu, ipak nosi poruku optimizma. ”

Vokali su snimljeni u Greenwood studiju kod Antonina Šimića, a instrumental u novim kućnim studijima članova Kali Laga. Pored Matičnog Greenwood studija, realizaciji ove pesme velikim delom su doprineli i Filip Majdak (mix i master) i Nikolina Žabčić (naslovna slika i ostali vizuali).

“Veseli me i što smo već započeli snimanje sljedeće pjesme za naš album i svježe dovršili jedno zanimljivo gostovanje na nadolazećem albumu Katarine Vukadin (Terminator i T.I.E.) tako da neće biti velikih pauza između objava novih pjesama.” izjavio je Marin Novak

Podsećamo – Kali Lago je zagrebački akustični sastav osnovan početkom 2018. i čine ga Marin Novak (ritam gitara, glavni vokal) i Marko Šturman (perkusije, prateći vokal). Prvi singl sa nadolazećeg albuma pesma, ”Uši na tračnice” nastala je prijateljskom saradnjom sa reperom Martinom Bajsićem iz zagrebačkog benda Bruto Geto, nakon toga još četiri singla od kojih su dva na engleskom jeziku.