Kolja objavio spot za pesmu “Život je san”

Pozorišni režiser, scenarista, glumac, muzičar i pre svega umetnik Nikola Pejaković Kolja objavio je spot za pesmu “Život je san”. Numera je se našla na njegovom najnovijem albumu “4 prsta” koji je objavljen prošle godine za izdavačku kuću Long Play. Video spot za numeru “Život je san” je sniman na ulicama grada Banja Luke.

Pre ove on je objavio spotove za pesme “Svaku noć je isti mrak” i “Previše”, u kojoj se pojavljuje nedavno preminuli Nebojša Glogovac kome je u znak sećanja i objavljen spot.

Kolja će nastupiti 6. decembra sa početkom od 22 časa u Domu kulture u Novom Sadu tokom svoje jesenje turneje u okviru koje će nastupiti i 29. novembra u niškom klubu Feedback, kao i 2. i 3. decembra u “Amerikani” Doma omladine Beograda.

Ulaznice za novosadski koncert se mogu kupiti po ceni od 1000 dinara preko Gigstixa. Za niški koncert iznose 900 dinara i mogu se kupiti u Galileo Tours(Nikole Pašića 35) i Vintage Shopu(Davidova 9), dok će na dan koncerta cena biti 1000 dinara ukoliko ostane karata. A za beogradske koncerte cena karte iznosi 1200 dinara i može se kupiti na blagajni DOB-a i preko prodajne mreže i online na http://www.tickets.rs . Na dan koncerta cena će biti 1500 dinara ukoliko ostane karata.