Massimo Savić u Beogradu i Novom Sadu

U okviru svoje velike regionalne turneje “Vještina Boutique”, Massimo Savić će održati svoje koncerte u Beogradu i Novom Sadu. U Beogradu će održati dva koncerta, 26. i 27. novembra u klubu Bitefartcafe, dok će u Novom Sadu fanovi njegove muzike imati priliku da ga čuju u Domu kulture 12. decembra.

U 35-godišnjoj karijeri Massima bilo je nekoliko važnih, presudnih trenutaka, a jedan od njih zasigurno je album “Vještina”. Na njemu su se pojavile obrade neke od nezaboravnih ljubavnih pesama sa ovih prostora kao što su “Bacila je sve niz rijeku”, “Stranac u noći (feat. Nina Badrić)”, “Loše vino”, “Libar”, “Stine”, “Gracija”, “Tajna vještina”, ali i mnoge druge kao i tri bonus trake.

Iz toga razloga nas ne čudi što omiljeni regionalni pevač na poseban način želi da obeleži 15 godina od izlaska muzičkog dela koje ga je munjevito vratilo na scenu.

Vještina Boutique je naziv velike regionalne turneje u sklopu koje Massimo nastupa sa njegovim triom koji čini Elvis Stanić, Ivan Popeskić i Henry Radanović.

Ovo je savršena prilika da Massimo još jednom pokaže zašto je jedan od omiljenih muzičkih umetnika, a plan mu je da uz pesme sa slavnog albuma Vještina izvede i neke od svojih najvećih hitova koji su nastali u proteklih 15 godina.

“Vešto smo isplanirali ovu godišnjicu albuma koji ima posebno mesto u mom srcu i koji mi je udahnuo novi muzički život. Kada je Vještina nastala, pre 15 godina, nisam mislio da će me odvesti ovim putem i zahvalan sam što je rad na tom albumu prepoznat i što danas imamo toliko razloga za slavlje. Odabrao sam tri vrsna muzičara da me prate na ovoj turneji i siguran sam da ćemo publici priuštiti jedinstven događaj” – najavio je Massimo.

A šta je još rekao Massimo možete čuti u videu ispod.

Prvi kontigent ulaznica je rasprodat.
Drugi kontigent ulaznica po ceni od 3000 dinara je u prodaji online i na prodajnim mestima tickets.rs i ddtickets.rs servisa: https://www.tickets.rs/program/massimo-savic-1396 kao i https://www.ddtickets.rs/SR/Events/94/Massimo-Savic/1689/1/ .

Napomena organizatora je da su sve ulaznice za stajanje, kao i da je rezervacija stolova i separea ograničena, a rezervacije su moguće tek nakon kupovine ulaznica. Barski stolovi imaju po dve stolice, dok rezervacija u separeu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, već to zavisi od pozicije separea i broja osoba koje su u okviru jedne rezervacije.

Za novosadski koncert karte po ceni od 2200 dinara se mogu kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i online http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2896-massimo-savic .