Miki (ČBS & Six Pack) unplugged u Metropolisu 2. januara!

Miki Radojević, tekstopisac i pevač sastava Čovek bez sluha i Six Pack, 2.januara 2020. od 21h održaće prvi ČBS & Six Pack unplugged koncert u Beogradu posle 5 godina.

U okviru novogodišnjeg programa Muzičke kuće Metropolis, u pratnji Save Mirovića (ČBS) na gitari slušaćemo uživo od “Fabričke greške generacije”, preko “Superheroja”, do “Nekako najviše me boliš ti” i “NIšta mi staro ne nedostaje”, uz neizostavni omaž svetskim delima bendova poput Ramones-a i Green Day-a.

Čovek bez sluha, popularni šumadijski Ramonsi od koncerta u Amerikani pre tačno godinu dana otpočeli su “Stanimo u gard!” turneju, nazvanu po istoimenom petom studijskom albumu.

Turneja je obuhvatila obiman niz gradova u regionu i sve značajnije festivalske bine u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Rasprodali su i prvi tiraž diskova, pa ih očekuje i reizdanje, ali isto tako, ČBS je spremio niz iznenađenja svojim fanovima za 2020. godinu, o kojima će biti više reči početkom godine.

Sa druge strane, Six Pack je kraj 2019. rezervisao za uspešnu slavljeničku turneju povodom 25 godina postojanja benda, koja je obuhvatila sve bitnije centre u kojima je bend sticao fanove u četvrt veka rada.

Kada se ukrste autorstva Mikija Radojevića, tekstopica i pevača oba benda, pogase distorzije i popale mikrofoni i akustične gitare, dobije se jedinstveni format intimnog koncerta i neposredne razmene energije i emocija sa publikom, za koju Miki uvek probrano bira vreme i mesto izvedbe. Pošto je 2019. protekla u niz sjajnih dešavanja oba njegova benda, za sam početak 2020. godine, Miki poziva vernu publiku publiku oba benda, na akustični koncert 2.januara u samom centru grada u muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21. Ulaz je spobodan, a rezervacije mesta se mogu ostaviti pozivom na broj 063 237 020.