Natali Dizdar predstavlja novi samostalni singl “Kad mislim na to”

Nakon što je osvojila publiku radom na projektu BETI, Natali Dizdar predstavlja novi samostalni singl – “Kad mislim na to”.

Pesmu potpisuju Natali Dizdari Vladimir Mirčeta, njen gitarista i dugogodišnji saradnik, a za odličan video spot u maniru ‘susreta druge vrste’ zadužen je bio talentovani reditelj Dinko Šimac.

“Ovu pesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još na leto 2017. godine i kad god je čujem vrati me u to vreme. Cela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, sa puno priča, završenih, nedovršenih i novih, pa takav neki osećaj prati i ovu pesmu.” objašnjava nam Natali kako je pesma nastala i dodaje: “Vlado i ja smo ustvari demo verziju dosta brzo zavrsili, ali sam pričekala sa završetkom pesme jer sam htela videti u kom će smeru ići moj sledeći album, odnosno u ovom slučaju, to će ustvari biti – EP. ”

Futuristički spot u kom Natali susreće neku neobjašnjivu vanzemaljsku silu osmislio je Dinko Šimac poznat po svojim nadrealnim animacijama i posebnim vizuelnim efektima. Dinko je tako uspeo prikazati dva lica Natali Dizdar, jednu ‘ovozemaljsku’, i jednu ‘vanzemaljsku’.

“Super mi je bilo raditi sa Dinkom, sviđa mi se koncept koji je zamislio sa ‘bliskim susretom’ i hologramima koji dočaravaju odlazak u neku drugu dimenziju, a osim toga drago mi je da sam konačno sela i za klavir u ovom spotu.” – prisetila se Natali.

Zadarska diva vredno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa, pa je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namerava izdati u obliku EP-a.

“Pesma “Kad mislim na to” je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pesama, a koji trenutno završavamo u studiju i čijem izlasku se nadam na jesen. Sve dosta zavisi i o situaciji sa koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak” – rekla nam je Natali.