LOS ANGELES, CA - JULY 23: Trent Reznor of Nine Inch Nails performs onstage on day 3 of FYF Fest 2017 at Exposition Park on July 23, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images for FYF)

Nine Inch Nails o njihovom novom albumu

Trent Reznor i Atticus Ross smislili su ideju, odnosno skelet za sledeći album benda Nine Inch Nails – album na kom bi dosta sarađivali sa drugima. Ali to ne mora nužno da znači da će biti i objavljen.

“Mislili smo da igramo na kartu novootkrivenog duha među nama koji nas nagovara da sarađujemo sa drugima, i koji nas je primorao da vidimo šta se dešava kada pomešamo naš DNK sa nekim drugim ljudima, naravno bez pritiska.”, nedavno je Reznor rekao za Revolver, i dodao : “Ako se dogodi nešto dobro, onda to možda svet i čuje. Ali ako to ne bude dobro, stavićemo u gomilu sa svim ostalim stvarima. ”

Čak i ako Nine Inch Nails ne objavi neku novu muziku, Reznor je rekao da će bend uskoro ponovo krenuti na put.
“Razgovaramo o tome da odsviramo neke koncerte sledeće godine, možda. Verovatno u poslednjoj polovini godine.“

Nine Inch Nails se takođe nalaze nalaze u izboru za Rock n Roll kuću slavnih, a ko će biti uvršten ove godine saznaćemo 2 maja. Glasanje se vrši na ovom linku, a možete glasati do 10. januara, odnosno još 9 dana.