Objavljen datum održavanja desetog Arsenal festa

Arsenal fest će se održati sledeće godine od 25. do 27. juna u Kneževom Arsenalu u Kragujevcu. Ove godine organizatori su proširili trajanje festivala na četiri dana međutim sledeće godine se vraća na stari put i opet će trajati tri.

Arsenal Fest održava se krajem svakog juna u Kragujevcu, srcu Šumadije, nekadašnjoj prestonici Srbije. Gradu najpoznatijem po autentičnoj automobilskoj industriji. Za samo nekoliko godina postojanja Arsenal se nametnuo kao jedan od najzanimljivijih, najrelevantnijih i najperspektivnijih letnjih festivala na otvorenom u Srbiji, bivšoj Jugoslaviji i ovom delu Evrope uopšte.

Uz Main Stage koji je smešten u jedinstveni, fantastični otvoreni prostor u fabrici municije iz 19. veka i Garden Stage u prelepom zelenilu ‘Zastavine bašte’, Arsenal poseduje i Explosive DJ stage u rustičnom zdanju ‘Čaurnice’.

Ove godine na Arsenalu su od 19. do 22. juna nastupili Testament, Goblini, Vlatko Stefanovski, Partibrejkers, Dr Nele Karajlić, Kurt Vile & The Violators, Darko Rundek i Ekipa i mnogi drugi, a ko nas iščekuje sledeće godine kada slave jubilarnih deset godina nam ostaje da sačekamo i saznamo. Jedino što za sada znamo jeste da nas očekuje još veći, bolji, jači, bogatiji  i zanimljiviji Arsenal nego ikada, i da će ulaznice biti puštene u prodaju krajem novembra.

A kako je u Kragujevcu bilo ove godine možete videti na snimku ispod.