“OSLONI SE NA MENE“ – POP ROCK COUNTRY U RIJEČKOM STILU!

Dario Terglav je riječki muzičar koji je veoma poznat publici na području Istre i Kvarnera jer je učestvovao na brojnim festivalima i često ga imaju prilike slušati na njegovim nastupima.

Sada u duetu sa Nikolinom Tomljanović predstavlja singl „Osloni se na mene“. Muziku i tekst napisao je Robert Pilepić, a za aranžman je zaslužan Damjan Brnić.

“Godinama je glazba moj put, a uz moju obitelj, moglo bi se reći i moj život. Pretežito nastupam, ali sam kroz godine izbacivao i samostalne singlove. Osjetio sam da je sad napokon došlo vrijeme da se ozbiljno posvetim i izdavačkom dijelu te sam tako donio odluku o snimanju albuma što mi je oduvijek bila neostvarena želja. Izuzetno sam ponosan i jako mi je drago što će album izaći u suradnji s diskografskom kućom Menart. Kao prvijenac pjesama na albumu, predstavljam publici duet s Nikolinom Tomljanović koji je nastao sasvim spontano. Imao sam u pripremi singl pop rock stila s country prizvukom kada mi je autor pjesme predložio da je napravimo kao duet jer smo uporno tražili još “ono nešto“ što nam je falilo. Odmah smo nazvali Nikolinu koju šira publika pamti kao članicu Putokaza i grupe ENI. Otišli smo u studio i iz prve, s njenom interpretacijom i vokalom, dobili taj konačni “feeling“ koji nam je savršeno zaokružio cijelu pjesmu “ – opisuje nam Dario.

Spot za pesmu „Osloni se na mene“ snimljen je na Grobniku, što je pomalo simbolično pošto su Dario i Nikolina oboje iz Rijeke, a možete ga pogledati na sledećem linku:

Saradnju je prokomentarisala i Nikolina Tomljanović:

“Kod Daria me oduševljava njegova radišnost i predanost glazbi. Raduje me prva suradnja s njim kao i s producentom pjesme Damjanom Brnićem. S autorom Robertom Pilepićem sam i ranije surađivala, a krasan pečat pjesmi dao je i izvrsni violinist Marko First. Što se tiče spota, zamisao je bila da se i vizualno prati poruka pjesme – da se na prave prijatelje uvijek možeš osloniti i nadamo se da će publika prihvatiti pjesmu s jednakim oduševljenjem s kojim smo je mi stvarali“!