Stigle su priče o niŠČemu – Mrle iz Leta3 kreirao unikatnu zbirku priča za decu

Slikovnica će prvi put biti predstavljena na ovogodišnjem Interliberu, a o njoj će tokom promocije uživo govoriti njen autor.

Mrle iz Let3 stvarao je priče ni o čemu, a njegova nova zbirka priča za decu jedan je od novih naslova prve hrvatske muzičke knjižare Rockmark, koja će premijerno biti predstavljena na ovogodišnjem Interliberu. Međunarodni sajam knjiga održava se od 7. do 12. novembra na Zagrebačkom velesajmu, a Rockmark će i ove godine predstaviti brojne zanimljive naslove iz sveta muzike, pop kulture i umetnosti, u kojima će im se uz Mrleta pridružiti i specijalni gosti. , o Zoran Vakula, Shamso69 iz Brkova i Sanin Karamehmedović iz Silentea govoriće i o svojim novim titulama na Interliberu.

“Mrletove priče ni o čemu” je nova zbirka priča za decu Damira Martinovića Mrleta, koji ih je osmislio, složio, povezao, zapisao, upakovao, maskirao, odabrao, prekrio i obojio – da ih mališani gledaju, slušaju a zamislite muharice, gliste, laste i zmaja ŠČaka, da odrasli čitaju mališanima i svi se zajedno vrte, plešu i upuštaju u Mrletov veseli svet.

LET 3 ODUŠEVIO PUBLIKU U DOMU OMLADINE

Zbirku priča ilustrovao Miš, a umetnički osmislio Vran. Na poklon, uz Priče dolazi Mrletova maska, uz bojanku ni o čemu, uz koju dobijate i Mrletove slagalice.

Mrle će svoju novu knjigu predstaviti lično na Interliberu, u sredu, 8. novembra u 18.15 sati na Glavnoj pozornici Paviljona 6 Zagrebačkog velesajma. Dođite u što većem broju, jer će uz Priče o ničemu prvi put u istoriji čovečanstva degustirati i dečji ŠČvarci od prirodne masti!“, kaže Mrle.

Osim Mrleta, u izdanju Rockmarka na Interliberu će svoj autorski naslov predstaviti i hrvatski meteorolog Zoran Vakula, koji je pripremio novo izdanje slikovnice na temu meteorologije. Slikovnica pod nazivom „Vremenske priče: Munje“ na zabavan način kroz ilustracije Nika Titanika približava temu meteorologije mladima, posebno deci. Zoran Vakula će lično predstaviti slikovnicu publici u utorak, 7. novembra u 18 časova, takođe na Glavnoj sceni Paviljona 6.

Istog dana i na istom mestu, ali u 17.00 časova, na Interliberu gostuje Šamso69, odnosno Vedran Pehar, harizmatični frontmen Brkova, kako bi publiku upoznali sa pesmarom „Brade – Najveći Hitovi“ sa tekstovima i akordima 30 pesama ovog kultnog benda.

Brkovi objavili pesmaricu najvećih hitova!

Još jedan značajan autor i muzičar predstaviće svoj autorski naslov u okviru Interlibera. Sanin Karamehmedović, autor i osnivač dubrovačkog benda Silente, uživo će predstaviti svoju zapaženu prvu zbirku pesama “Terca na tišinu”. Predstavljanje njegove knjige održaće se u petak, 10. novembra u 20 časova na Glavnoj bini u Paviljonu 6.

Interliber je najveća književna manifestacija u Hrvatskoj, mesto slavlja knjige i mjesto susreta svih generacija čitatelja, a ove godine se održava 45. put, u svoje tradicionalno vrijeme od 7. do 12. novembra. U paviljonu 6 Zagrebačkog velesajma naći ćete i Rockmark, koji takođe tradicionalno učestvuje na Interliberu i donosi pregršt zanimljivih sadržaja iz uvek zabavnog sveta pop kulture.

Silente najavili svoj najveći koncert do sada