Wed. Apr 21st, 2021

Ozzy Osbourne primljen u WWE Hall of Fame

Ozzy Osbourne je primljen u WWE Hall of Fame sinoć, 6. aprila.

Princ tame je tako imao tu čast zajedno sa William Shatnerom tokom ceremonije koja je sinoć emitovana na američkom streameru Peacock i WWE mreži.

Ceo događaj je snimljen prošle nedelje, a Osbourne nije prisustvovao lično već je se pojavio putem video poruke iz svog vrta da prihvati priznanje.

„Puno vam hvala WWE Universe na ovoj nagradi“, rekao je Ozzy. „Ne zaslužujem je, ali u svakom slučaju hvala.“

“Zapravo se radi o obožavaocima. Naši obožavaoci su ono što nas stvarno održava u životu. Sve je u njima. Želim da se zahvalim Vinceu McMahonu i Triple H-u – puno vam hvala, Bog vas blagoslovio.“

Osbourne je tokom godina imao brojna pojavljivanja u WWE-u, posebno na WrestleMania 2 1986. godine kada se pojavio zajedno sa kapetanom Lou Albano-om (pogledajte sliku ispod). Takođe je nastupio tokom Smackdown-a 2007. pre nego što je 2009. gostovao kao gost za Raw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)


Ozzy-jeva pesma “I Don’t Wanna Stop” iz 2007. korišćena je i kao zvanična tema za WWE-ov događaj Judgment Day.

Među onima koji su još primljeni u Kuću slavnih WWE-a 2021. godine su Molly Holly, Eric Bischoff, Kane, The Great Khali i Rob Van Dam.

U međuvremenu, Osbourne je nedavno izrazio podršku svojoj supruzi Sharon nakon što je ona napustila The Talk nakon 11 godina u sukobu oko rasizma.

Najnoviji album Ozzija Osbournea, “Ordinary Man“, izašao je u februaru 2020. godine. Uz to, pre oko četiri meseca Ozzy je izjavio da je na oko pola puta do novog albuma, koji je snimila skoro pa ista ekipa kao i prošli.

Tu su Chad Smith iz Red Hot Chili Peppers-a koji je svirao na “Ordinary Man”-u, a već je snimio nekoliko numera sa Watt-om, koji će opet imati ulogu producenta. Robert Trujillo iz Metallice je takođe snimio nekoliko pesama kao i bubnjar Foo Fightersa Taylor Hawkins. Više o tome možete pročitati ovde.

Highwaystar Magazine radio