PEVAČ TOMMY VEXT IZAŠAO IZ BAD WOLVES-A

Pojavili su se izveštaji koji tvrde da se pevač Tommy Vext razišao sa Bad Wolvesima.

MetalSucks navodi da je pouzdani izvor potvrdio s njima da je Vext najavio odvajanje od grupe, koja je postala poznata nakon obrade pesme “Zombie” The Cramberies-a.

U ovom video zapisu se kaže da je Vext svoj izlazak (nije i dalje poznato poznato da li je dobrovoljno otišao, otpušten ili se sporazumno rastao) pripisao raskolu sa kolegama iz benda i izdavačkom kućom, Better Noise Music (ranije Eleven Seven), nad njegovim konzervativna politička uverenja. Nakon ovoga, veruje se da je pevač otkrio namere da započne solo karijeru, takođe napominjući da je napisao značajan deo, ako ne i svu muziku na novom albumu Bad Wolves-a. Međutim, bilo je nejasno da li se pozivao na album koji će tek biti objavljen ili na izdanje iz 2019.

Ni bend ni izdavačka kuća nisu objavili izjavu kojom potvrđuju Vext-ov status sa Bad Wolves-ima.

U junu 2020. godine, dok su protesti kojim su tražena jednaka prava za crnce povodom policijske brutalnosti obuzeli SAD i nekoliko drugih delova sveta, Vekt je insistirao da on, kao crnac, nikada nije doživeo rasizam u Americi i da je sve to „preuveličano“.

Vext je kasnije javno podržao Donalda Trampa za predsednika uoči opštih izbora 2020. godine, na kojima je kasnije pobedio Joe Biden.

Pred kraj godine, sudski dokumenti (koje je pribavio MetalSucks) pokazali su da je Vexta optužila za napad njegova bivša devojka, fitnes model i lični trener Whitney Johns. Vext je negirao ove navode i, nakon dodatnog saslušanja na sudu, Johns je odobrena dvogodišnja zabrana približavanja za Vexta zbog nasilja u porodici.

Ovo je priča u razvoju. Ažuriranja će se nastaviti kako bude postajalo dostupno više informacija.