Prikazujemo vam spotove iz nedelje iza nas – 10.11.

Ćao ljudi, kao što smo već rekli prošli put u ovom članku vam predstavljamo pesme koje su prošle nedelje dobile svoje video spotove ili lyric videe.

Pa da krenemo(sa malim zakašnjenjem) !

Prvi su norveški black metalci Mayham koji su o objavili spot za pesmu “Falsified and Hated” sa njihovog nedavno objavljenog albuma “Deamon”. Izdanje je digitalno objavljeno 25.10., a fizički pre par dana – 8.11.

Blind Guardian su objavili spot za pesmu “War Feeds War” koja se pojavila na njihovom najnovijem albumu urađenom u saradnji sa simfonijskim orkestrom.

Breaking Benjamin su predstavili lyrics video za pesmu “So Cold” koja je objavljena pre 15 godina ! Uprkos tome što je originalna verzija sa njihovog drugog albuma “We Are Not Alone”, ova je obrađena i naći će se na njihovom sledećem – “Aurora” koji će biti objavljen 24. januara.

The Dark Element, bend-projekat koji su osnovali Anette Olzon, nekadašnja pevačica grupe Nightwish i Jani Liimatainen, finski gitarista najpoznatiji po radu sa sastavima Volbeat i Amaranthe objavili sj 8. novembra njihov drugi studijski album “Songs The Night Sings” preko izdavačke kuće Frontiers Music Srl, a zajedno sa albumom su objavili i video spot za pesmu “Not Your Monster”.

Švedski hard rockeri H.E.A.T. objavili su lyric video za drugi singl “Rise” koji najavljuje njihov sledeći album. Drugo studijsko izdanje će biti nazvano “H.E.A.T. II”, a biće izdato početkom 2020. godine.

Sada idemo malo na domaćicu. Nekadašnji basista Haustora i Vještica, Srđan Sacher ima svoj bend koji je nazvao kao i nekolicina stranih primera po svom prezimenu. Njegov povratak na scenu usledio je prvo pesmom “Mene nisi nikad volila”, a sada je objavljen i spot za drugi singl pod nazivom “Vrijeme stalo”.

Neno Belan je objavio video spot za numeru “Lito umire”. Opisuju ju kao predivnu ljubavnu baladu, a Neno Belan ju je predstavio letos na 22. Večerima dalmatinske šansone te je za nju primio svoju 28. “šibensku“ nagradu, ovaj put za najbolje kantautorsko delo. Originalno jenapisana na engleskom jeziku, a sada je uz Nenu dobila i verziju na hrvatskom, a tekst govori o emociji koju čovek oseća kada razmišlja o prošloj, izgubljenoj ljubavi.

I dalje smo na domaćici, Detour su predstavili spot za pesmu “Slike o našim danima” koja se našla na njihovom prošle godine objavljenom albumu “TourDetour”.

Sada se selimo u Kanadu gde su metalci The Agonist objavili video spot za numeru “The Gift Of Silence” sa albuma “Orphans” koji je objavljen 20. septembra.

I za kraj predstavljamo evrovizijske metalce Lordi, koji su nam predstavili novu pesmu sa pratećim lyric videom sa njihovog sledećeg izdanja “Killection” koje će objaviti 31. januara sledeće godine.