Wed. Sep 22nd, 2021

Photo : Promo / Dallas Records

Radiohead najavili trostruki album

Radiohead objaviće ponovo “Kid A i Amnesiac” u trostukoj kolekciji koja stiže ove jeseni – “KID A MNESIA”, uz novi – treći album.

Jedan od najznačajnijih bendova današnjice Radiohead, singlom “If You Say The Word” prošle nedelje je najavio “Kid A Mnesia” – bogato izdanje kojim će obeležiti 21. godišnjicu izlazaka kultnih albuma “Kid A” i “Amnesiac”, prošireno novim materijalima, albumom “Kid Amnesiae”, zbirkom dosad neobjavljenih pesama, snimljenih tokom 2000. i 2001. godine. Ova impresivna kolekcija biće objavljena 5.11. u izdanju XL Recordings.

O doista raznovrsnoj i koloritnoj ediciji “Kid A Mnesia”, bend kaže: “‘Kid A’ i ‘Amnesiac’ postaju punoletni, a pridružuje im se “Kid Amnesiae”, palača sećanja na polu-zapamćene, polu-zaboravljene svirke i neobjavljene materijale.”

Pjesma ‘If You Say The Word’ jedna je od odabranih za play listu novog albuma, a na popisu je i dosad neobjavljeni studijski snimak pesme ‘Follow Me Arround’.

Kolekcija “Kid A Mnesia” sastoji se od šarene lepeze kolektabilnih proizvoda (vinili, kazete, CD-i, knjige), detalje pogledajte na linku.

Highwaystar Magazine radio