Rambo Amadeus najavio interplanetarni koncert

“Razvojem tehnologije, napokon možemo da napravimo koncert o kom sam oduvijek sanjao. Koncert koji nije ograničen za neku teritoriju , salu, prostor, grad, državu, televizijski kanal.” – rekao je Rambo u najavi za ovaj koncert.

“Praktično, koncert mogu da gledaju sva inteligentna bića u Svemiru, ako hvataju internet sa Zemlje, što uopšte više nije tehnički problem. Naravno, znam da mladima nedostaje gužva, da se tiskaju i trljaju jedni uz druge, da se njuškaju tražeći partnere Ali što se starjih tiče, oni napokon mogu da se zavale u otoman, otvore bocu vina, sjednu s nekim bliskim, u miru namjeste sliku i jačinu zvuka kako im odgovara, mogu i da odu u wc kad oće, ne moraju da čekaju red na pišanje. Pa je za njih ovakav koncert zapravo idealan. Svi zajedno dobijamo nove , neizmjerne mogućnosti. Ko zna gdje ću i pred kojom publikom u sledećim godinama svirati, gdje prosto nije bilo isplativo da se putuje , leti , plovi, da bi se došlo do grupe vjernih fanova. Sad to rješavamo sa nekoliko klikova.”

Koncert će se održati 7.3.2021., ili ti za lažni osmi mart kako bi to rekao Rambo, a karte se mogu kupiti ovde, odnosno na sajtu entrio.si.

Kilotzar je publici otkrio da mogu očekivati i stari i novi repertoar, “svašta nešto. Davno nismo svirali za publiku, izgorili smo, i ja i muzičari smo na kraju živaca! Vjerujem da će samim tim koncert biti drukčiji od svih do sada.” – završio je.

Osim toga poznato je i da će koncert trajati minimum 1h i 45min, te da počinje u 20h, i da će posle koncerta biti After party Free Jazz session kao omaž velikom Sun Ra.

Više informacija o samom koncertu možete saznati ovde, kao i na zvaničnom faceboook eventu.