Rhapsody Of Fire u martu u Srbiji

Rhapsody Of Fire 8. marta 2020. godine će konačno nastupiti u Srbiji, odnosno u Domu omladine Beograda.

Legendarni italijanski power metal sastav Rhapsody of Fire, nastupiće premijerno u Srbiji, 8. marta u Domu omladine Beograda! Sastav će nas posetiti u okviru evropske turneje, koja će da obuhvati brojna mesta gde bend odavno, ili nikada nije svirao. Pored toga što će ovo biti prvi nastup benda kod nas, fanove će obradovati i podatak da Rhapsody Of Fire 2020. godine obeležavaju 20 godina od objavljivanja njihovog albuma “Dawn of Victory”, te sa pravom očekujemo izvrsnu set listu i power metal žurku godine.

Osnovani su u Trstu davne 1993. godine pod imenom Thundercross, te ime ubrzo menjaju u Rhapsody, da bi usled autorskih prava 2006. bili primorani na još jednu promenu imena, tačnije u ovu današnju – Rhapsody Of Fire. Bend za sada ima 12 albuma od kojih je poslednji “The Eight Mountain” objavljen ove godine za AFM Records. Iza njih su brojni hitovi vrlo poznati ljubiteljima ove muzike, rasprodati koncerti i armija fanova kojih u nemalom broju ima i na našim prostorima. Aktuelnu postavu benda čine pevač Giacomo Voli, gitarista Roberto De Micheli, klavijaturista Alex Staropoli, basista Alessandro Sala i bubnjar Manu Lotter.

Ulaznice se u prodaji mogu naći od ponedeljka, 16. decembra na prodajnim mestima Gigstixa kao i online na njihovom sajtu.

Cena ulaznica za prvih 50 srećnika iznosi 1.800 dinara, dok će u pretprodaji iznositi 2.200 dinara, a na ulazu 2.800 dinara.