Rock Opera 28. novembra u Sava Centru

28. novembra u Sava Centru nastupiće Rock Opera. Svoju misiju su započeli pre samo godinu i po dana i za svaki njihov koncert se tražila karta više, tako da su čvrsto odlučili da nastave i publiku očaraju novim rok hitovima koje će izvesti na koncertu Rock Opera 2.

Sjajni muzičari Opere Srpskog Narodnog Pozorišta i Novosadski Big Bend, sada ujedinjeni pod zajedničkim nazivom Pop’s Orchestra i izvanredni solisti pod dirigentskom palicom Fedora Vrtačnika pripremili su nove aranžmane svetskih hitova. Kako najavljuju iz redova Opere, na repertoaru će se naći nove pesme, zvuk će biti čvršći i sa još više emocija, a muzičari, od kojih je većina izvođača klasične muzike, će izvanrednim muziciranjem opet spojiti različite muzičke žanrove. Ovaj muzički spektakl ne poznaje granice izvođenja, pa će u koncertu podjednako uživati i ljubitelji klasične muzike i ljubitelji rock, blues, jazz, pop muzike, kao i opere. Moćni glasovi solista neretko ostavljaju sve prisutne bez daha i podižu publiku na noge, izazivaju ovacije, pa se samo na koncertima Rock Opere može doživeti posebna atmosfera i osetiti divna energija koja svima u sali dočara svu lepotu muzike.

Muzički spektakl Rock Opera je u avgustu mesecu obeležio 17. Belgrade Beer Fest, gde je na koncertu uživalo više od 100.000 ljudi, a u Sava Centru publiku očekuju nova muzička iznenađenja i poslastice. Sinoć su imali fantastičan nastup u Banjaluci, a 20. novembra će imati premijeru u Novom Sadu u Srpskom narodnom pozorištu, dok će drugi koncert na istom mestu održati 27. decembra.

Karte se mogu kupiti na blagajni Sava centra i putem vebsajta http://www.tickets.rs .